Usluge

Prevoz robe i selidbe - Pouzdano, efikasno, tačno. 24 sata na usluzi.

selidbe kombijem beograd boxerselidbe kamionom beograd

 

 

Selidbe stanova i kuća

 

selidba stana

       Vršimo sve vrste selidbi kuća i stanova od većih količina nameštaja do selidbi samo jednog ili nekoliko komada nameštaja. Naši iskusni i pažljivo odabrani radnici su osposobljeni za montažu i demontažu nameštaja, pakovanje u specijalne zaštitne kutije, iznošenje, unošenje, odvoz i dovoz nameštaja.

      Raspolažemo vozilima koja će uvek biti poslata u čistom stanju tako da ne postoji nikakva mogućnost prljanja Vaših stvari. S obzirom da raspolažemo sa različitim tipovima vozila i dovoljnim brojem radnika u mogućnosti smo da obavimo sve vrste selidbi, od malih stanova do velikih kuća, u veoma kratkom roku.

      Prilikom prevoza i manipulacije Vašim stvarima posebnu pažnju obraćamo na obezbeđenje od oštećenja. Ukoliko bi došlo do oštećenja bilo kog dela Vašeg nameštaja troškove snosi naša firma. Selidbe vršimo na svim lokacijama u Beogradu, Srbiji ili inostranstvu.

      Samo nas pozovite na telefon 011/2571-600 ili 063/133-08-80 i mi ćemo za Vas obezbediti besplatnu procenu Vaše selidbe, a nakon toga će naše vozilo i radnici u tačno dogovorenim terminima obaviti Vašu selidbu.

      Uz najpovoljniju cenu Vaša selidba više neće biti stres.

 

Selidbe firmi, kancelarija, poslovnog prostora...

 

kancelarija       Posebno iskustvo imamo u selidbi firmi, kancelarija i poslovnog prostora. Naši radnici su osposobljeni za demontažu, pakovanje, iznošenje, prevoz, unošenje, raspakivanje i montažu svih vrsta kancelarijskog nameštaja i uređaja u kratkom roku i uz 100% garanciju od oštećenja. Pored toga vršimo i odvoz nepotrebnog materijala na deponije.

       Vozilo koje obavlja selidbu će biti poslato na adresu u maksimalno čistom i ispravnom stanju tako da je mogućnost oštećenja nameštaja i uređaja maksimalno smanjena. Ukoliko bi ipak došlo do nekog oštećenja nameštaja ili uređaja odmah se utvrđuje šteta i naša firma snosi sve troškove.

       Selidbe kancelarija, firmi i poslovnih prostora takođe vršimo u Beogradu, Srbiji ili inostranstvu.

       Pozovite nas na telefon 011/2571-600 ili 063/133-08-80 i mi ćemo za Vas obezbediti besplatnu procenu selidbe Vašeg poslovnog prostora, a nakon toga će naše vozilo i radnici u tačno dogovorenim terminima obaviti Vašu selidbu.

 

Selidbe specijalnih tereta

 

specijalni teret

 

       Pod pojmom specijlni teret se podrazumevaju kase, klaviri, TA peći, teške mašine i sl. Vršimo prevoz svih ovakvih tereta po najpovoljnijoj ceni sa iskusnim radicima bilo na područiju Srbije ili inostranstva.

 

 

 

Odvoz nepotrebnih stvari

 

otpad

 

      Vršimo pražnjenje stanova, kuća i kancelarija, čišćenje podruma, tavana, uklanjanje nepotrebnih stvari...

 

 

 

 

GARANCIJA

 

garancija

      Stručnim i pažljivim rukovanjem Vašim nameštajem i aparatima mogućnost oštećenja je minimalna, ali ipak postoji. U slučaju bilo kakvog oštećenja istog momenta se procenjuje šteta i naša firma vam to nadoknađuje.

 

 

  • Selidbe u Beogradu

  • Najpovoljnija cena

  • Profesionalna usluga

  • Brzo, tačno, efikasno

  • Besplatna procena selidbe

  • Garancija da nameštaj ili roba neće biti oštećeni

  • Preko 1000 zadovoljnih klijenata

  • Tim najiskusnijih profesionalaca

  • Dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji